Πώς μπορώ να δω σε ποιες σελίδες στο Facebook έχω κάνει “Like”;

Ημ/νία: 29 Ιουλίου 2014 | by Βασίλειος Α. Γκόγκογλου

0

facebook-like-button

Οι περισσότεροι από εσάς μετράτε χρόνια στο Facebook και αναλογικά θα είναι υπεράριθμες οι σελίδες που έχετε κάνει “Like”. Επειδή όμως σε βάθος χρόνου πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει, από γούστα και προτιμήσεις μέχρι καταστάσεις και διαθέσεις, ίσως να επιθυμείτε κάποια στιγμή ένα γενικό ξεκαθάρισμα ή έστω μία περιήγηση σε ότι δηλώσατε πως σας αρέσει στο παρελθόν.

Υπάρχει ένα σημείο στο Facebook που κάποιοι σίγουρα το έχετε ανακαλύψει, πολλοί όμως ίσως το αγνοείτε ή δεν φανταστήκατε ότι μπορεί υφίσταται και μέσα στο οποίο οι σελίδες που δηλώσατε ενδιαφέρον κατά καιρούς εμφανίζονται σε λίστα. Ίσως να υπάρχουν ανάμεσά τους σελίδες που να μην είναι ενεργές ή άλλες για τις οποίες δεν θα θέλατε να ενημερώνεστε πλέον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάθε πώς μπορείς να διαχειριστείς έξυπνα τα likes που έχεις κάνει σε Facebook Σελίδες

Τσεκάρετε στο σύνολο τους όλα τα “Like” που έχετε κάνει αλλάζοντας εύκολα οτιδήποτε δεν σας βρίσκει πλέον σύμφωνους ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://www.facebook.com/pages/create

2. Πατήστε το κουμπί “Σελίδες που μου αρέσουν (Pages I Like)” και ξεκινήστε το ξεκαθάρισμα!

facebook-likes

Ετικέτες: , , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Για τους φίλους μου είμαι "κομπιουτεράκιας", για την οικογένεια "πάντα πολυάσχολος", εγώ δηλώνω απλά e^ipi+1=0. Τα social media είναι ο δικός μου κόσμος κι εκεί θα βρισκόμαστε στο εξής.



Πήγαινε με πάνω ↑